In 1996 werd Buurtbeheer opgericht in de gemeente Emmen. Deze stichting is destijds opgezet met de bedoeling om mensen met een subsidiebaan werkervaring op te laten doen, zodat zij zich konden ontwikkelen tot een dusdanig niveau dat zij kunnen uitstromen naar een reguliere baan. In 2003 is de Stichting Buurtbeheer gefuseerd met de Stichting Sport Service en is zij verder gegaan onder de naam Stichting Buurt Support Emmen. Vanaf dat moment kan een breder pakket aan diensten geboden worden.

Image

 

De Stichting is onderverdeeld in 5 afdelingen:

 

Buurtbeheer: onderhoud groenvoorzieningen, klein straatwerk en zwerfvuil ruimen. 

Sportservice: verricht alle voorkomende werkzaamheden bij de diverse amateursportverenigingen.  

Graffiti en onderhoud: verwijderen van graffiti binnen de gemeente Emmen en diverse onderhouds- en schilderwerkzaamheden.  

Diensten scholen: conciërge diensten en administratieve ondersteuning. 

Wijkwinkels: centrale advies- en informatiepunten voor wijkbewoners.

Buurtsupport is een maatschappelijke onderneming. Alle diensten zijn gericht op het bevorderen van de leefbaarheid in dorpen in wijken.

Inwoners kunnen meldingen van schade, vernieling, vuilstort of graffiti doorgeven aan de conciërge in hun wijk of dorp of in één van de wijkwinkels.

De medewerkers van Buurtsupport voeren ook opdrachten uit voor het bedrijfsleven. De opdrachten variëren van steigerbouw en snoei- en schoonmaakwerkzaamheden tot technische klussen en het verwijderen van mos- en algengroei.

Ook particuliere klanten kunnen bij Buurtsupport terecht voor bijvoorbeeld tuinwerkzaamheden, bestratingswerk en schilderklussen.

Wilt u als particulier werkzaamheden laten uitvoeren door Buurtsupport in de regio Emmer-Compascuum? Bel dan met de conciërge.

 

Buurtbeheer Emmer-Compascuum    


Hoofdkantoor van Buurtsupport:
maandag t/m donderdag geopend van 8.30 – 17.00 uur. Op vrijdag kunt u bij ons terecht van 8.30 – 14.00 uur.
U kunt ons telefonisch bereiken op 0591 313903 en per email op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
In alle dorpen en wijken van de gemeente Emmen werken conciërges van Buurtsupport.
Bron. www.buurtsupport.nl

Het is leuk vertoeven in Emmer-Compascuum 

 

 

Copyright © 2015. All Rights Reserved.